Arvot

Suomen Löytötavarapalvelun toimintaa ovat jo 20 vuoden ajan ohjanneet seuraavat arvot:

 

Yhteiskuntavastuu

Meille on ensiarvoisen tärkeää kantaa vastuuta ja toimia aktiivisesti syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja syrjäytyneiden auttamiseksi niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Olemme sosiaalinen yritys, joka omassa jokapäiväisessä toiminnassaan mahdollistaa työnilon ja työyhteisöön kuulumisen myös ihmisille, jotka ovat olleet vaarassa syrjäytyä.

Tuemme viikoittaisilla, säännöllisillä lahjoituksillamme Fida Internationalin toimintaa, jonka kehitysyhteistyön tavoitteena on vähentää köyhyyttä kehitysmaissa, parantaa yhteisöjen elinolosuhteita kestävästi ja nostaa heikoimmassa asemassa olevien ääni kuuluviin. Fida toteuttaa yli 60 kehitysyhteistyön ja humanitaarisen avun hanketta noin 40 maassa. Tuemme lisäksi kuukausittaisilla lahjoituksillamme Keniassa 40 orpokodissa asuvan aids-orvon koulunkäyntiä ja toimeentuloa sekä Maasai-tyttöjen turvakotia.

Olemme lahjoittaneet silmälaseja Venäjälle, leluja ja vaatteita perheille päihdeasuntoloihin, leluja yhteistyössä sosiaalihuollon kanssa vähävaraisten perheiden lapsille, apuvälineitä vanhainkoteihin, makeisia ja leluja orpokoteihin, päähineitä ja käsineitä leipäjonoissa jaettavaksi, vaatteita ja kenkiä työttömien ruokaloihin, vaatteita ja leluja Venäjän katulapsille, silmälaseja Karjalaan, leluja Romanian orpokoteihin, talvivaatteita ja makuupusseja sekä peittoja yhteistyössä SPR:n kanssa Afganistanin pakolaisleirille. Olemme tukeneet nuorten kulttuuritapahtumia lahjoittamalla rekvisiittaa taideprojekteihin.

Vastuullinen työnantaja

Toimimme työnantajana vastuullisesti pitäen huolta henkilöstömme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Koulutamme ja motivoimme ammattitaitoista henkilökuntaamme saavuttamaan yhteisesti asetettuja tavoitteitamme kokemaan työtyytyväisyyttä ja työssä viihtymistä. Yhteiset arvot ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme, jossa koemme yhdessä onnistumisen iloa, toisiamme kunnioittaen ja arvostaen – asiakkaitamme ammattitaidolla palvellen

Vastuullinen yhteistyökumppani

Ensiarvoisen tärkeää meille on olla vastuullinen yhteistyökumppani, jonka ammattitaitoon ja palvelun laatuun voi luottaa. Toimimme aina rehellisesti, noudattaen kaikkia alalla vallitsevia lakeja ja määräyksiä. Ymmärrämme olevamme osa yhteistyökumppaniemme palveluketjua, etsien kaikissa tilanteissamme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme hyötyä ja parasta. Toimintamme tavoitteena on antaa lisäarvoa yhteistyökumppaniemme palvelulle tarjoamalla korkealaatuista löytötavarapalvelua, vastaten monipuolisiin ja kansainvälisiin haasteisiin. Tavoitteenamme on jatkuvasti olla alalla innovatiivinen edelläkävijä, joka tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset löytötavararatkaisut yhteistyökumppanien tarpeet ja toiveet täyttäen – tänään ja tulevaisuudessa.

Ympäristönsuojelu

Kannamme vastuuta ympäristömme hyvinvoinnista, haluten suojella ympäristöämme käyttäen mahdollisimman vähän kertakäyttöisiä tuotteitamme palveluprosessissamme. Olemme jo vuosia sitten siirtyneet ekologisiin kangassäkkeihin muovisten sijaan. Teemme tiiviisti yhteistyötä kierrätyskeskuksen kanssa, jotta kaikki mahdollinen materiaali, joka toiminnastamme syntyy, voitaisiin kierrättää ja uusiokäyttää luonnonvarojen säästämiseksi.

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaiden tarpeet ja toiveet löytötavarapalvelulta ohjaavat koko yrityksemme toimintaa – sen kaikilla osa-alueilla. Tahdomme tuottaa korkealaatuista ja luotettavaa palvelua, jotta asiakkaat olisivat saamaansa palveluun tyytyväisiä. Säännöllisesti toteutetut asiakastyytyväisyystutkimuksemme ovat oleellinen osa jatkuvaa palvelujemme kehittämistä ja palvelun laadun varmistamista. ”Asiakkaat ovat meidän palkanmaksajiamme” on todennut Henry Ford oivaltavasti jo vuosikymmeniä aiemmin – ja se pätee tälläkin vuosituhannella. Me arvostamme työtämme ja asiakkaitamme. Haluamme työskennellä määrätietoisesti ja kunnianhimoisesti etsien jatkuvasti uusia keinoja paremman, nopeamman ja laadukkaamman löytötavarapalvelun tarjoamiseksi – asiakkaidemme parhaaksi.

Huutokaupat

Kuukausitteiset huutokaupat pidetään Käpylän Työnväentalolla osoitteessa Vipusentie 19, 00610 Helsinki

Huutokaupoissamme maksuvälineinä käyvät käteinen sekä kaikki pankki- ja luottokortit.

Lue lisää

Yrittäjäksi

Löydä uusi tulevaisuutesi Löytötavapalveluyrittäjänä omalla paikkakunnallasi. Meiltä saat kaikki mitä löytötavara-alan yrittäjyyteen tarvitset

Lue lisää

Yhteistyö

Tarjoamme kokonaispalvelua löytötavara-asioiden hoitamiseen kaikkialla Suomessa. Räätälöimme palveluratkaisumme jokaisen yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Lue lisää

Ajankohtaista

Suomen Löytötavarapalvelu Oy kuuluu Suomen korkeimpaan AAA luottoluokkaan
Puhelinpalvelullamme laatusertifikaatti
Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää