Palvelumme

Löytötavaratoimisto Suomen Löytötavarapalvelu on Suomen ensimmäinen yksityinen löytötavaratoimisto. Löytötavaratoimisto on perustettu vuonna 1993. Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa löytötavarapalvelua ja –neuvontaa sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. Sisäasiainministeriö on tarkastanut toimintamme, joka perustuu löytötavaralakiin ja -asetukseen.

LUOTETTAVAA JA AMMATTITAITOISTA PALVELUA

Suomen Löytötavarapalvelu on eniten löytötavaraa käsittelevä ja siten myös suurin löytötavaratoimisto Suomessa. Löytötavaroiden säilytysaika on lain mukaiset kolme kuukautta.
Kaikista löydöistä, joista omistajan tiedot selviävät, ilmoitamme omistajalle. Matkapuhelinten omistajien tiedot saamme operaattoreilta. Käytössämme ovat postin ja väestörekisterin osoitetiedot. Ilmoitamme myös ulkomaille.

EDELLÄKÄVIJÄ LÖYTÖTAVARA-ASIOISSA

Käytössämme on oma ainutlaatuinen löytötavararekisteri ja internet-palvelu, joka varmistaa nopean palvelun. Meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse 24/7, postitse, verkossa tai käymällä asiakaspalvelussamme.
Olemme ainoa löytötavaratoimisto Suomessa, jolla on tavaroiden kuljetus- ja postituspalvelu kaikkialle maailmassa. Toimitamme asiakkaan niin halutessa tavarat suoraan hänen antamaansa osoitteeseen. Puhelinpalvelussa neuvomme myös kaikissa löytötavaroihin liittyvissä asioissa.

GLOBAALIA TOIMINTAA

Suomen Löytötavarapalvelu toimii kansainvälisesti nimellä Lost & Found International ja on Euroopan suurin alansa yritys. Puhelinpalvelukeskuksemme toimivat Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Jäljitämme missä tahansa maailmassa kadotetun omaisuuden ja palautamme sen omistajalleen minne tahansa maailmassa.

Huutokaupat

Kuukausitteiset huutokaupat pidetään Käpylän Työnväentalolla osoitteessa Vipusentie 19, 00610 Helsinki

Huutokaupoissamme maksuvälineinä käyvät käteinen sekä kaikki pankki- ja luottokortit.

Lue lisää

Yrittäjäksi

Löydä uusi tulevaisuutesi Löytötavapalveluyrittäjänä omalla paikkakunnallasi. Meiltä saat kaikki mitä löytötavara-alan yrittäjyyteen tarvitset

Lue lisää

Yhteistyö

Tarjoamme kokonaispalvelua löytötavara-asioiden hoitamiseen kaikkialla Suomessa. Räätälöimme palveluratkaisumme jokaisen yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Lue lisää

Ajankohtaista

Suomen Löytötavarapalvelu Oy kuuluu Suomen korkeimpaan AAA luottoluokkaan
Puhelinpalvelullamme laatusertifikaatti
Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää