Efterlysningsblanket

Betingelser ved efterlysning hos Lost & Found International

VI ANBEFALER, AT DU LAESER FØLGENDE NØJE IGENNEM.

Hvis du har mistet dine ejendele ved rejsebureau, som har organiseret rejsen, klik venligst her.

Lost & Found International tager sig af efterlyste genstande, der er glemt hos virksomheder eller i det offentlige rum. Er genstanden mistet et sted, hvor vi ikke har samarbejdspartnere, anbefaler vi dig, at du henvender dig til et andet selskab, der kan efterlyse det for dig.
Lost & Found International tager ikke ansvar for efterlysningsblanketter, som forsvinder eller bliver ødelagt pga. netværksproblemer eller mailvirus hos internetoperatøren.

Vi opbevarer fundne genstande i 3 måneder. Har genstanden(e) været savnet længere end det, befinder det sig højst sandsynligt ikke hos nogle af vores samarbejdspartnere længere.  Fundne genstande modtager vi normalt indenfor 1-6 dage, dog senest 2 uger efter genstanden(e) er fundet.

I henhold til Lov om hittegods opkræves et gebyr for opbevaring. Fundne genstande kan hentes personligt på vores kontor eller sendes til dig med posten.

Vi sender besked om fundet bagage til den postadresse eller e-mail-adresse, som kunden har oplyst. Meddelelsen indeholder specifikke omkostninger for afhentning og levering pr. post. Sammen med meddelelsen får du oplyst bankgirokonto til betaling for forsendelsen. Du skal betale, før bagagen kan sendes til dig. Når vi har modtaget din betaling, sender vi bagagen til den adresse, som kunden har oplyst. Der opkræves betaling for forsendelsen ifølge postens priser samt 50–100 kr. i transportudgift afhængigt af forsendelsens størrelse og vægt.

Skriftlige efterlysninger bliver gennemgået 1-2 gange om ugen. Ønsker du et hurtigere svar, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice. Lost & Found International søger efter efterlyste genstande(ne) i op til 3 uger efter, vi har modtaget din efterlysning. Er genstande(ne) ikke fundet inden for 3 uger, vil efterlysningen blive lukket.

Bagage mistet på en rejse bestilt gennem et rejsebureau

Du kan efterlyse bagage, som mistes på en rejse bestilt gennem et rejsebureau, på internettet, telefonen eller personligt på vores kontor. Efter vi har modtaget din henvendelse, kontakter vi rejsemålet og fremskaffer bagagen, såfremt den kan findes. Vi giver kunden besked inden en uge, efter at vi har modtaget en henvendelse. Kan bagagen findes, kan du få den tilbage med kurerforsendelse. Transportomkostningerne afhænger af størrelse, afsender- og modtagerland. Kunden skal betale forsendelsesomkostningerne på forhånd. Kan bagagen ikke findes på feriestedet, så giver vi kunden besked herom.

Det koster 7 euro at efterlyse genstande. Beløbet kan betales med kreditkort eller bankoverførsel.
Bliver genstanden(e) fundet, vil du høre fra os hurtigst muligt.

Betalingsformidlere
Alle betalinger bliver formidlet via Paytrail Oyj (2122839-7) som leverandør og i samarbejde med banker og kreditinstitutter. Betaler du med Visa Electron eller MasterCard, vil Paytrail Oyj, som formidler betalingen til XXXX, stå som modtager på kortets betalingsoversigt. Paytrail Oyj driver en  betalingstjeneste, som er godkendt af Finanstilsynet. Ved klager beder vi dig i første omgang at tage kontakt til nettjenesten.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Finland
Telefon: +358 207 181830

Netbank:
Ved betalinger via netbank gennemfører Paytrail Oyj (2122839-7) betalingsformidlingstjenesten i samarbejde med banker og kreditinstitutter i Finland. For dig som forbruger fungerer tjenesten helt på samme måde som ved en traditionel e-betaling.

News

Our site is using cookies. Read more