Tietoa

Löytötavaratoimisto Suomen Löytötavarapalvelu on Suomen ensimmäinen yksityinen löytötavaratoimisto. Löytötavaratoimisto on perustettu vuonna 1993. Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa löytötavarapalvelua ja –neuvontaa sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. Etelä-Suomen Lääninhallitus on tarkastanut kuluttajahinnoittelumme ja sisäasiainministeriö sekä poliisi on tarkastanut toimintamme, joka perustuu löytötavaralakiin ja -asetukseen.

LUOTETTAVAA JA AMMATTITAITOISTA PALVELUA

Suomen Löytötavarapalvelu on eniten löytötavaraa käsittelevä ja siten myös suurin löytötavaratoimisto Suomessa. Löytötavaroiden säilytysaika on lain mukaiset kolme kuukautta.
Kaikista löydöistä, joista omistajan tiedot selviävät, ilmoitamme omistajalle. Matkapuhelinten omistajien tiedot saamme operaattoreilta. Käytössämme ovat postin ja väestörekisterin osoitetiedot. Ilmoitamme myös ulkomaille.

EDELLÄKÄVIJÄ LÖYTÖTAVARA-ASIOISSA

Olemme Suomen nykyaikaisin löytötavaratoimisto: käytössämme on oma ainutlaatuinen löytötavaroiden atk-rekisteri ja internet-palvelu, joka varmistaa nopean palvelun. Meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse, postitse, faxilla, internetin välityksellä tai käymällä asiakaspalvelupisteessämme.
Olemme ainoa löytötavaratoimisto Suomessa, jolla on tavaroiden kuljetus- ja toimituspalvelu. Toimitamme asiakkaan niin halutessa tavarat suoraan hänen antamaansa osoitteeseen minne tahansa maailmassa. Puhelinpalvelussa neuvomme myös kaikissa löytötavaroihin liittyvissä asioissa. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

KANSAINVÄLISTÄ PALVELUA SUURTAPAHTUMISSA

Suomen Löytötavarapalvelu vastasi Helsingissä 6.-14.8.2005 järjestettyjen yleisurheilun MM-kilpailujen löytötavara-asioista. Vuoden 2005 MM-kilpailut olivat kokoluokaltaan suurin Helsingissä tai koko Suomessa koskaan järjestetty tapahtuma. Suomen Löytötavarapalvelu huolehti Live Nationin järjestämän Madonnan konsertin löytötavara-asioista. Madonnan konsertti oli suurimpia Suomessa koskaan järjestetyistä konserteista. Madonnan Jätkäsaaressa 6.8.2009 järjestettyyn konserttiin oli myyty 85 000 lippua. Vuonna 2010 vastasimme U2 - 360° Tour –konsertin löytötavarapalvelusta. Vastasimme jälleen Madonnan konsertin löytötavara-asioista Suomessa vuonna 2012 johon lippuja myytiin 44.000 kpl.

Huutokaupat

Kuukausitteiset huutokaupat pidetään Käpylän Työnväentalolla osoitteessa Vipusentie 19, 00610 Helsinki

Huutokaupoissamme maksuvälineinä käyvät käteinen sekä kaikki pankki- ja luottokortit.

Lue lisää

Yrittäjäksi

Löydä uusi tulevaisuutesi Löytötavapalveluyrittäjänä omalla paikkakunnallasi. Meiltä saat kaikki mitä löytötavara-alan yrittäjyyteen tarvitset

Lue lisää

Yhteistyö

Tarjoamme kokonaispalvelua löytötavara-asioiden hoitamiseen kaikkialla Suomessa. Räätälöimme palveluratkaisumme jokaisen yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Lue lisää

Ajankohtaista

Suomen Löytötavarapalvelu Oy kuuluu Suomen korkeimpaan AAA luottoluokkaan
Puhelinpalvelullamme laatusertifikaatti
Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää