Tietoa

Löytötavaratoimisto Suomen Löytötavarapalvelu on Suomen ensimmäinen ja toimialansa suurin yksityinen löytötavaratoimisto. Löytötavaratoimisto on perustettu vuonna 1993. Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa löytötavarapalvelua ja neuvontaa sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti 24/7.

LUOTETTAVAA JA AMMATTITAITOISTA PALVELUA

Suomen Löytötavarapalvelu on eniten löytötavaraa käsittelevä ja siten myös suurin löytötavaratoimisto Suomessa. Löytötavaroiden säilytysaika on lain mukaiset kolme kuukautta.

Kaikista löydöistä, joista omistajan tiedot selviävät, ilmoitamme omistajalle. Puhelinten omistajien tiedot saamme operaattoreilta. Käytössämme ovat postin ja väestörekisterin osoitetiedot. Ilmoitamme ja palautamme tavarat omistajilleen kaikkialla maailmassa. Puhelinpalvelukeskuksemme sijaitsevat Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

EDELLÄKÄVIJÄ LÖYTÖTAVARA-ASIOISSA

Olemme Suomen nykyaikaisin löytötavaratoimisto: käytössämme on oma ainutlaatuinen pilvipalvelussa toimiva löytötavararekisteri ja internet-palvelu, joka varmistaa nopean palvelun. Meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse, postitse, verkossa tai käymällä asiakaspalvelupisteessämme.

Olemme ainoa löytötavaratoimisto Suomessa, jolla on tavaroiden kuljetus- ja toimituspalvelu 24/7. Toimitamme asiakkaan niin halutessa tavarat suoraan hänen antamaansa osoitteeseen minne tahansa maailmassa. Puhelinpalvelussa neuvomme myös kaikissa löytötavaroihin liittyvissä asioissa. Palvelukielemme ovat: suomi, ruotsi, norja, tanska, viittomakieli ja englanti.

 

Huutokaupat

Kuukausitteiset huutokaupat pidetään Käpylän Työnväentalolla osoitteessa Vipusentie 19, 00610 Helsinki

Huutokaupoissamme maksuvälineinä käyvät käteinen sekä kaikki pankki- ja luottokortit.

Lue lisää

Yrittäjäksi

Löydä uusi tulevaisuutesi Löytötavapalveluyrittäjänä omalla paikkakunnallasi. Meiltä saat kaikki mitä löytötavara-alan yrittäjyyteen tarvitset

Lue lisää

Yhteistyö

Tarjoamme kokonaispalvelua löytötavara-asioiden hoitamiseen kaikkialla Suomessa. Räätälöimme palveluratkaisumme jokaisen yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Lue lisää

Ajankohtaista

Suomen Löytötavarapalvelu Oy kuuluu Suomen korkeimpaan AAA luottoluokkaan
Puhelinpalvelullamme laatusertifikaatti
Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää