FI

Suomen Löytötavarapalvelu | Asiakaspalvelu 24H 0600 41006 maksullinen, katso hinta

Palvelumme

Löytötavaratoimisto Suomen Löytötavarapalvelu on Suomen ensimmäinen yksityinen löytötavaratoimisto. Löytötavaratoimisto on perustettu vuonna 1993. Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa löytötavarapalvelua ja –neuvontaa valtakunnallisesti.

Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua

Suomen Löytötavarapalvelu on eniten löytötavaraa käsittelevä ja siten myös suurin löytötavaratoimisto Suomessa. Löytötavaroiden säilytysaika on lain mukaiset kolme kuukautta. Tavarat tulevat meille pääsääntöisesti 1–5 arkipäivän viiveellä. Joissain tapauksissa tämä viive voi olla huomattavasti pidempikin, jopa yli 2 viikkoa. Tämä riippuu siitä, kuinka usein tai millaisella aikavälillä tavarat noudetaan eri asiakkailta ja eri kohteista. Huomioithan tämän asioidessasi kanssamme.

Kaikista löydöistä, joista omistajan tiedot selviävät, ilmoitamme omistajalle eri viestintäkanavia hyödyntäen. Käytössämme ovat mm. väestörekisterin osoitetiedot.

Löytötavaroista perittävät yleiset kustannukset perustuvat Löytötavaralakiin ja -asetukseen. Näiden lisäksi tuotamme lisäpalveluja asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Voimme mm. toimittaa tavaran pakettikuljetuksena, minne tahansa asiakas sen toivoo, nopeasti ja tehokkaasti. Tarkemmat hinnat ja niiden määräytymisperiaatteet löydät parhaiten hinnastostamme.

Edelläkävijä löytötavara-asioissa

Käytössämme on oma löytötavararekisteri, joka varmistaa tehokkaan palvelun. Meillä voit asioida täysin maksutta käymällä toimipisteessämme ja tiedustelemalla asiakaspalveluhenkilöltämme tavaraanne. Tämän maksuttoman toimistoasioinnin lisäksi tarjoamme teille lisäpalveluna maksullisia vaihtoehtoja tiedustella tavaraanne.

Näitä ovat 24/7 palveleva valtakunnallinen puhelinnumero (0600 41006), jonka hinnat löytyvät hinnastostamme. Lisäksi hinta ilmoitetaan ennen puhelun alkamista numeroon soitettaessa. Jonottaminen on maksutonta. Puhelinpalvelussa neuvomme myös kaikissa löytötavaroihin liittyvissä asioissa.

Edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi voit myös jättää verkkosivujemme kautta maksullisen (7 €) tiedustelun kadonnutta tavaraasi koskien. Tällöin me seuraamme kahden (2) viikon ajan tavaran saapumista, eikä teidän tarvitse olla meihin erikseen yhteydessä. Mikäli tavara löytyy, niin ilmoitamme siitä teille välittömästi. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tavaraan liittyen, niin olemme teihin yhteydessä, joten täytäthän yhteystietosi tarkkaan.

Suomen Löytötavarapalvelu toimii kansainvälisesti nimellä Lost & Found International ja on edelläkävijä löytötavaratoimintojen ulkoistamisessa.

Mikäli sinulla on palautetta meille, niin annathan sen verkkosivuiltamme löytyvän palautelomakkeen kautta. Näin varmistamme parhaan mahdollisen palvelun juuri sinulle.