Verkkotiedustelu

Löytötavaratiedustelu on käytössä ainoastaan Turun ja Kouvolan toimistojen asiakkaille. Tämä tarkoittaa käytännössä yrityksiä, jotka sijaitsevat Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan tai Päijät-Hämeen alueella. Keskitetyistä asiakkuuksistamme Turku palvelee VR:n ja Viking Linen löytötavara-asioissa ja Kouvolan toimisto palvelee matkatoimistojen asiakkaita. Muiden asiakkaiden osalta tiedustelun käyttö ei ole mahdollista. Varsinkin pääkaupunkiseudulla sijaitsevien yritysten osalta tiedustelua ei voi käyttää.

Kun teet verkkotiedustelun kadonneesta tavarasta, seuraamme saapuvaa tavaravirtaa aktiivisesti 2 viikkoa ja otamme sinuun yhteyttä tavaran löydyttyä.

Verkkotiedustelun hinta on 4,95 €. Järjestelmä ohjaa tiedustelun päätteeksi maksupalveluun. Järjestelmä lähettää automaattisesti paluuviestin onnistuneen tiedustelun jälkeen. Huomioithan, että joidenkin sähköpostiohjelmien palomuurit estävät viestien välittymisen tai ne saattavat päätyä sähköpostilaatikon roskaposteihin.

Katoamistapahtuman tiedot

  • Seuraava

Yhteystiedot

  • Edellinen Seuraava

Esineen tiedot

Mitä tarkemmin kuvailet asian, sitä paremmin voimme tavarat tunnistaa.
Esimerkiksi silmälaseista: vahvuus, linssin muoto, kehyksen ja sankojen materiaali ja väri, merkki, onko joustosangat.
Esimerkiksi matkapuhelimista: merkki ja malli, IMEI-koodi (puhelimen sarjanumero) tai sim-kortin numero.

  • Edellinen Seuraava

Liitteet

Edellinen